Podání přihlášky ke studiu

Den otevřených dveří - březen 2023

V pátek dne 24. 3. 2023 se na Technické fakultě uskuteční den otevřených dveří pro všechny zájemce o studium v akademickém roce 2023/2024. Přijďte se podívat na univerzitní areál, zázemí a vybavení fakulty a získejte důležité informace o studiu na Technické fakultě.
Začátky prohlídek na Technické fakultě budou probíhat od 9:00, 11:00 a 13:00, a to vždy v posluchárně TF úvodní prezentací o možnostech studia na Technické fakultě. Po prezentaci bude následovat prohlídka laboratoří jednotlivých kateder.
Ve vstupních prostorách Technické fakulty bude připravená studentská formule CULS Prague Formula Racing, měření reakční doby, výstavka prototypové laboratoře Prolab, ukázka 3D tisku a různých materiálových produktů KMST, ukázka průmyslové automatizace, IoT, FV, 3D sken a další.




Další články v rubrice

English ☰ Menu

Na webových prezentacích České zemědělské univerzity v Praze (pod doménou czu.cz) používáme soubory cookies. Tyto soubory nám poskytují možnosti, jak lépe poskytovat služby a dále nám pomáhají analyzovat výkon webu. Informace o tom, jak naše weby používáte, můžeme sdílet se svými partnery působícími v oblasti sociálních médií, inzerce a analýz. V nastavení si můžete následně vybrat, které cookies můžeme používat. Svůj udělený souhlas, můžete kdykoliv změnit či odvolat.