Podání přihlášky ke studiu

Informace k zahájení výuky v zimním semestru 2020/2021

Milé studentky a milí studenti, kolegyně a kolegové,

 obracím se na vás s důležitými informacemi, které před zahájením nového akademického roku definují podmínky zahájení výuky, za stávající epidemické situace. Na základě nařízení Hygienické stanice hlavního města Prahy č. 12/2020 ze dne 18.9.2020 je od 21.9.2020 do 31.10.2020 zakázána osobní přítomnost studentů na výuce při studiu na vysoké škole. Z těchto důvodů bude, podle rozhodnutí rektora č. 21/2020, výuka na ČZU v novém akademickém roce zahájena plně v režimu online, tedy bez osobní přítomnosti studentů na výuce.

Od vyučujících obdržíte informace o podmínkách a průběhu výuky jednotlivých studijních předmětech. Ke komunikaci budou využívány univerzitní e-maily, které jsou všem studentům vytvořeny. Prosíme, aby jste tyto e-maily využívali při komunikaci s vyučujícími, aby se minimalizovalo riziko nedoručení zprávy. Z tohoto důvodu žádám zejména nově zapsané studenty, aby si zkontrolovali nastavení a přístup do své univerzitní studentské e-mailové schránky (pro komunikaci jsou výhradně využívány školní e-maily nikoli soukromé e-mailové adresy, které byly zadány v průběhu přijímacího řízení!).

K přenosu výuky online bude primárně využívána platforma MS Teams, ale můžete se setkat i s aplikací ZOOM.  Návody k používání platformy MS Teams najdete ZDE. V případě potřeby je připraven Vám pomoci s nastavením MS Teams IT Helpdesk OIKT (mail: helpdesk@czu.cz). Základní informace a elektronické opory ke každému předmětu najdete v LMS Moodle (moodle.czu.cz).Výuka bude probíhat podle rozvrhu, který byl vytvořen. Forma výuky se může v průběhu semestru změnit, podle epidemického vývoje a přijatých vládních opatření. O všech změnách však budete vždy včas informováni.

Pro efektivní předávání a vyhledávání informací doporučuji hledat odpovědi na Vaše otázky primárně na webu Aktuálně COVID 19 a pokud zde nenaleznete odpověď na Vaši otázku, až poté zkontaktujte studijní oddělení Technické fakulty.

Milé studentky a milí studenti, děkuji Vám za pochopení a přeji Vám hodně úspěchů při studiu na Technické fakultě České zemědělské univerzity v Praze.

 doc. Ing. Jiří Mašek, Ph.D., děkan TF

Soubory ke stažení

Další články v rubrice

English ☰ Menu

Na webových prezentacích České zemědělské univerzity v Praze (pod doménou czu.cz) používáme soubory cookies. Tyto soubory nám poskytují možnosti, jak lépe poskytovat služby a dále nám pomáhají analyzovat výkon webu. Informace o tom, jak naše weby používáte, můžeme sdílet se svými partnery působícími v oblasti sociálních médií, inzerce a analýz. V nastavení si můžete následně vybrat, které cookies můžeme používat. Svůj udělený souhlas, můžete kdykoliv změnit či odvolat.