Podání přihlášky ke studiu

Konference TAE 2022

Ve dnech 20. až 23. záři 2022 proběhla na Technické fakultě ČZU v Praze významná mezinárodní konference „8th International Conference on Trends in Agricultural Engineering 2022“. Tato konference je dlouhodobě zaměřena na problematiku nových trendů zemědělského inženýrství a to zejména na obory: Precision Agriculture, Automation Technology, Biosystem Engineering, Energy and Renewable Energy, Engineering Technology, Mechanics and Material Science, Production Engineering, Vehicles and Logistics.

Konference TAE je tradičně považována za prestižní konferenci celosvětového významu, která je organizována každé tři roky pravidelně již od roku 1992. 

Více infomací naleznete na webu konference

 

Soubory ke stažení

Další články v rubrice

English ☰ Menu

Na webových prezentacích České zemědělské univerzity v Praze (pod doménou czu.cz) používáme soubory cookies. Tyto soubory nám poskytují možnosti, jak lépe poskytovat služby a dále nám pomáhají analyzovat výkon webu. Informace o tom, jak naše weby používáte, můžeme sdílet se svými partnery působícími v oblasti sociálních médií, inzerce a analýz. V nastavení si můžete následně vybrat, které cookies můžeme používat. Svůj udělený souhlas, můžete kdykoliv změnit či odvolat.