Podání přihlášky ke studiu

Termíny zápisů nových studentů ke studiu - červenec 2020

Vážená uchazečko, Vážený uchazeči,

v souvislosti s nařízením děkana č. 5/2020 o změně podmínek přijímacího řízení Vám byla prominuta přijímací zkouška a doporučeným dopisem Vám byla zaslána pozvánka k zápisu do studia na Technické fakultě ČZU.

Ve své e-přihlášce, v úložišti dokumentů, naleznete soubor s názvem Návratka. V tomto souboru jsou uvedené přihlašovací údaje do systému návratek. V tomto systému naleznete informace o zápisu do studia.

Přesný termín Vašeho zápisu naleznete v písemné pozvánce a zároveň je zveřejněn v souborech uložených níže. Podle čísla Vaší přihlášky vyhledáte v souboru přesný termín Vašeho zápisu ke studiu. Vaše případné dotazy související s přijímacím řízením můžete posílat na adresu jiroutkoval@tf.czu.cz

 

Soubory ke stažení

Další články v rubrice

English ☰ Menu

Na webových prezentacích České zemědělské univerzity v Praze (pod doménou czu.cz) používáme soubory cookies. Tyto soubory nám poskytují možnosti, jak lépe poskytovat služby a dále nám pomáhají analyzovat výkon webu. Informace o tom, jak naše weby používáte, můžeme sdílet se svými partnery působícími v oblasti sociálních médií, inzerce a analýz. V nastavení si můžete následně vybrat, které cookies můžeme používat. Svůj udělený souhlas, můžete kdykoliv změnit či odvolat.